Rodinný dům Klenovice na Hané

Lokalita: Klenovice na Hané, okres Prostějov Plastová okna OPTIM Vstupní plastové vchodové dveře AD76 Barva Antracit The post Rodinný dům Klenovice na Hané appeared first on DR montáže.

projít na článek

V pondělí 4.7. v Náměšti na Hané na festivalu Zahrada

V pondělí 4.7. mě uslyšíte a uvidíte na festivalu Zahrada v Náměšti na Hané. Hraju odpoledne na scéně Zámek, pro jistotu píšu že ve 14:30, ale může to být i později, mrkněte prosím na rozpis přímo na místě.

projít na článek

Byt 2+1, 85 m2, první patro Čelechovice na Hané

*** P R O N A J A T O *** K pronájmu velmi pěkný a prostorný byt s dispozicí 2+1 a obytnou plochou 85 m2, který se nachází v 1. patře (2. NP) bytového cihlového domu v obci Čelechovice na Hané (5 km od Prostějova). Dispozice: vstup prostorná chodba samo

projít na článek

Rodinný dům 5 + 2, prostorné podsklepení, pozemek 1306 m2

Mimořádná a neopakovatelná nabídka prodeje nemovitosti. Odkaz na webové stránky prodávané nemovitosti s podrobnými a obsáhlými informacemi poskytnu obratem na písemný či telefonický dotaz. Rodinný dům mezi zahradami 5+2 Možnost dvougeneračního bydlení P

projít na článek

Pozvánka Zahradní

Na festivalu Zahrada 2009 v Náměšti na Hané se můžeme setkat v pátek 3.července. Od 14.00 začíná na scéně Zámek sólový písničkářský Linhartův, od 16.00 na scéně Kaplička pak recitál Majerovek.

projít na článek

V Náměšti na Zahradě

Na festivalu Zahrada 2010 v Náměšti na Hané mě můžete potkat na scéně Zámek v pondělí 5.7. tak někdy kolem 11.30. Kompletní Majerovky pak ve 13.30 na scéně Kaplička.

projít na článek