Rokokový sál opraveného hradu ve Strakonicích bude přístupný i pro vozíčkáře

Výrazný počin v historii muzejnictví. Tak mluví odborníci o rozsáhlé rekonstrukci strakonického hradu, který nyní nabídne unikátní expozici o maltézských rytířích. Opravy trvající více než dva roky jsou u konce, ale lidé si budou muset na prohlídku ještě počkat zřejmě do podzimu.

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 28.9.2023
projít na článek

Kudy z nudy - Zámek Veltrusy – barokní sídlo rodu Chotků

Portál Kudy z nudy v roce 2021 zveřejnil 70 tipů na výlet bez bariér. Jedním z nich je Státní zámek Veltrusy, který je částečně přístupný i pro vozíčkáře.

projít na článek

Kudy z nudy - Zámek Konopiště – za Františkem Ferdinandem na zámek

Portál Kudy z nudy v roce 2021 zveřejnil 70 tipů na výlet bez bariér. Jedním z nich je Státní zámek Konopiště, který je částečně přístupný i pro vozíčkáře.

projít na článek

S vozíkem na Větruši

Luxusní vyhlídka na ústecké panorama přátelsky přivítá i vozíčkáře.

projít na článek

Pronájem skákacích hradů, malování na obličej Brno, Morava

Velký výběr skákacích hradů potěší organizátory dětských dní a firemních akcí. U nás najdete nafukovací atrakce s motivy nejoblíbenějších pohádek. Myslíme i na rodinné a narozeninové oslavy - u nás si můžete zapůjčit i menší skákací hrady na zahrady nebo

projít na článek

Pohodové Středomoří. I pro vozíčkáře

Vzduchem se nese vůně čerstvě upečeného simitu a slaného moře. Všichni tu popíjejí čaj a pozorují rybáře v historickém přístavu, na které dopadají první jarní paprsky slunce. Turecké městečko Side se probouzí k životu. Byť i ono bylo postihnuté celosvětov

projít na článek