ROLLER COASTER CUP 2018

A je tady další ročník Roller Coaster Cup 2018 /”RCC”/, soutěž ve sportovním cheerleadingu, která se bude konat 24. 3. 2018 v hale Královka, v Praze na Letné. Pro letošní ročník jsou otevřeny tradiční týmové divize v oblasti Cheer i Performance (dříve označováno jako Dance) ve všech věkových skupinách a řadě nových Levelů. Nově je zařazena věková kategorie Youth a divize pro starší začátečníky Begginer L2, která je vhodná i pro účast soutěžících skupin rodičů. Otevřena je tentokrát i divize Partner Stunt!

projít na článek

Roller Coaster Cup 2015 již v sobotu!

První ročník soutěže Roller Coaster Cup 2015 se bude konat 21. 3. 2015 ve zbrusu nově zrekonstruované hale Královka na Pražské Letné.

projít na článek

Roller Coaster Cup 2015

První ročník soutěže Roller Coaster Cup 2015 v cheerleadingu ve fotografiích.

projít na článek

Roller Coaster Cup 2018 ve fotografiích

V sobotu 24.3.2018 se v pražské sportovní hale na Letné konala první letošní velká soutěž v cheerleadingu na které byly vypsány kategorie Team Lagre AllGirl i Coed. Především v kategorii Coed Senior Elit se představilo více týmů než obvykle a byla vidět i

projít na článek

FITBALL ROLLER novinka!

Cvičíme s novými pomůckami NOVINKA Fitball Roller. V našich stávajících lekcích najdete opět další novinku. Jedná se o nafukovací válec FITBALL ROLLER! Přijďte to s námi vyzkoušet!

projít na článek

Sissel® Roller Pro - pěnový válec na masáž a cvičení pilates - BAZAR#381

**Pěnový válec pro masáž a cvičení Pilates Sissel® Roller Pro má řeznou ranku na povrchu (viz foto dolů). Poškození nemá vliv na funkčnost válce. Pěnový válec nebyl nikdy používán. Doprava na tento kus je zdarma.** Pěnový válec Sissel Roller Pro v modré b

projít na článek