Roller Coaster Cup 2018 ve fotografiích

V sobotu 24.3.2018 se v pražské sportovní hale na Letné konala první letošní velká soutěž v cheerleadingu na které byly vypsány kategorie Team Lagre AllGirl i Coed. Především v kategorii Coed Senior Elit se představilo více týmů než obvykle a byla vidět i výrazná snaha jednotlivých klubů o zvýšení počtu starujících mužů.

projít na článek

Roller Coaster Cup 2015

První ročník soutěže Roller Coaster Cup 2015 v cheerleadingu ve fotografiích.

projít na článek

Roller Coaster Cup 2015 již v sobotu!

První ročník soutěže Roller Coaster Cup 2015 se bude konat 21. 3. 2015 ve zbrusu nově zrekonstruované hale Královka na Pražské Letné.

projít na článek

ROLLER COASTER CUP 2018

A je tady další ročník Roller Coaster Cup 2018 /”RCC”/, soutěž ve sportovním cheerleadingu, která se bude konat 24. 3. 2018 v hale Královka, v Praze na Letné. Pro letošní ročník jsou otevřeny tradiční týmové divize v oblasti Cheer i Performance (dříve ozn

projít na článek

FITBALL ROLLER novinka!

Cvičíme s novými pomůckami NOVINKA Fitball Roller. V našich stávajících lekcích najdete opět další novinku. Jedná se o nafukovací válec FITBALL ROLLER! Přijďte to s námi vyzkoušet!

projít na článek

Sissel® Roller Pro - pěnový válec na masáž a cvičení pilates - BAZAR#381

**Pěnový válec pro masáž a cvičení Pilates Sissel® Roller Pro má řeznou ranku na povrchu (viz foto dolů). Poškození nemá vliv na funkčnost válce. Pěnový válec nebyl nikdy používán. Doprava na tento kus je zdarma.** Pěnový válec Sissel Roller Pro v modré b

projít na článek