Rozhovor o roku dřevitého draka s Otou Chocholou a Míšou Růžičkovou

Přichází velká energetická změna. Regenta roku 2023 králíka vystřídá jediná mytická bytost čínského zodiaku Drak. Navíc v elementu dřevo, které nese silnou jangovou energii. Zveme vás k volnému povídání nad tím, co nám přinese rok 2024 v podání taoisty, Feng Shui specialisty arch. Oty Chocholy a absolventky naší školy, specialistka na čínskou kosmologii Míši Růžičkové. Zajímá Tě více informací o roku draka a jak se dotkne právě tvého znamení? Mrkni na naší unikátní Předzvěst pro rok dřevitého draka!

projít na článek

Otovo Feng Shui okénko 7. O čínském zvěrokruhu

Zveme Vás k novému okénku se speciálním hostem absolventkou České školy Feng Shui Míšou Růžičkovou. Tématem okénka je energie znamení čínského zodiaku a rozdíly v evropském a čínském myšlení.

projít na článek

Pojďte s námi chytit draka

Trutnov - město draka je název dvoudenních slavností města Trutnova. Všechny Majerovy muže tam zastihnete na Krakonošově náměstí v pátek 7.5. od 20:30. Ostatní magické atrakce hledejte na stránkách www.trutnovmestodraka.cz .

projít na článek

Oslavte v pátek 20.1. příchod Roku draka v Draku! A nebo v sobotu 21.1. sólově s námi v Balbínce...

V pátek 20. ledna 2012 se od 16 do 23 hodin v Divadle Drak v Hradci Králové uskuteční 5. ročník hudební oslavy příchodu nového roku dle lunárního kalendáře. Tentokrát čínská zpěvačka Feng-yün Song, herec a moderátor Jaroslav Dušek a řada dalších hudebníků

projít na článek

Rozhovor pro Hanácké noviny

Článek - rozhovor (Hanácké noviny) Rád se s Vámi podělím o rozhovor, který jsem udělal pro Hanácké noviny. Celý

projít na článek