Oslavte v pátek 20.1. příchod Roku draka v Draku! A nebo v sobotu 21.1. sólově s námi v Balbínce...

V pátek 20. ledna 2012 se od 16 do 23 hodin v Divadle Drak v Hradci Králové uskuteční 5. ročník hudební oslavy příchodu nového roku dle lunárního kalendáře. Tentokrát čínská zpěvačka Feng-yün Song, herec a moderátor Jaroslav Dušek a řada dalších hudebníků a umělců přivítají programem Songfest.cz Rok draka. Večer, který vás přenese daleko ze střední Evropy do pestré Asie - exotické písně i rytmy, barevný jarmark, ochutnávky originálních čajů, ukázky bojových umění i orientálních tanců, tvůrčí dílny pro děti, dračí tombola... oslavte energického a divokého draka spolu s námi! Hosté: Gao Yingying, Jan Burian, Tereza Roglová, Alice Holubová a Majerovky (v cca půlhodinovém bloku po devatenácté hodině). V sobotu 21. ledna 2012 pak zveme naše pražské příznivce tradičně do Balbínovy poetické hospůdky v Praze na Vinohradech, Balbínova 6. Tam s námi můžete slavit na tradičním sólo koncertě Majerovek s Alicí Holubovou jako obvykle od 20:00. Rezervace jsou možné na www.balbinka.cz .  

projít na článek

V pátek 6. září zahajujeme v Praze v Balbínce

V pátek 6. září zahájíme pražskou sezónu koncertem v  Balbínce, začínáme v obvyklých 20:00.  Obsazení kompletní. Rezervace na  www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!  

projít na článek

Pojďte s námi chytit draka

Trutnov - město draka je název dvoudenních slavností města Trutnova. Všechny Majerovy muže tam zastihnete na Krakonošově náměstí v pátek 7.5. od 20:30. Ostatní magické atrakce hledejte na stránkách www.trutnovmestodraka.cz .

projít na článek

V sobotu 9.11. máme podzimní koncert v pražské Balbínce

V sobotu 9. listopadu budeme hrát v pražské Balbínce. Koncert, tentokrát laděný podzimně a zádumčivě pojatý s tichým cajonem místo obvyklé bicí soupravy, začne v obvyklých 20:00. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Všichni Majerovi muži v Balbínce v sobotu 12.9.

V sobotu 12.9. od 20.00 hrajeme celovečerní koncert v Balbínce ( Balbínova poetická hospůdka ), Balbínova 6, Praha 2). Alice ještě pečuje o miminko, takže se na Vás těší Všichni Majerovi muži !

projít na článek

V Balbínce to bude nakonec jinak (pátek 6.9.)

Měl to být původně koncert Majerovek - ale Vítek je po operaci krční mandle a tak ještě bude chvíli trvat, než se bude moci vrátit k saxofonu. Nechceme bez něj divoce improvizovat a tak místo Majerovek bude v Balbínce sólový koncert Petra Linharta s reper

projít na článek