Všichni Majerovi muži v Balbínce v sobotu 12.9.

V sobotu 12.9. od 20.00 hrajeme celovečerní koncert v Balbínce ( Balbínova poetická hospůdka ), Balbínova 6, Praha 2). Alice ještě pečuje o miminko, takže se na Vás těší Všichni Majerovi muži !

projít na článek

Pozvánka do pražské Balbínky na svatou Lucii

Lucie, má světice, svítí si se mnou po stěnách si můžete s Vítkem Kahlem zpívat v neděli 13. prosince v pražské Balbínce zcela aktuálně, neboť bude právě svátek svaté Lucie. Koncert začíná ve 20.00. Vystoupí tentokráte Všichni Majerovi muži, protože Alic

projít na článek

V sobotu 9.11. máme podzimní koncert v pražské Balbínce

V sobotu 9. listopadu budeme hrát v pražské Balbínce. Koncert, tentokrát laděný podzimně a zádumčivě pojatý s tichým cajonem místo obvyklé bicí soupravy, začne v obvyklých 20:00. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Kdo budete takhle zrovna koncem dubna v Bruselu, stavte se na koncertě Majerovek !

  Belgie, Brusel, vernisáž výstavy ZOO Praha v Pražském domě (Prague ZOO in Prague House), Prague House, avenue Palmerston 16, začátek 19.30 (Všichni Majerovi muži, tedy výjimečně bez Alice)

projít na článek

Těšíme se na Vás v pondělí 4.7. na Zahradě

Tradičně se objevíme na folkovém festivalu Zahrada v Náměšti na Hané. Budeme hrát jako Všichni Majerovi muži v pondělí 4.7. na scéně Kaplička od 11:30. Ten den si budete moci poslechnout také sólové hraní   Petra Linharta někdy okolo půl třetí odpoledne n

projít na článek

Majerovi muži na vinici (opět...)

Nové fotoalbum z našeho hraní na vernisáži výstavy Rašení fotografa Roberta Halamíčka si můžete prohlédnout zde .

projít na článek