V sobotu 9.11. máme podzimní koncert v pražské Balbínce

V sobotu 9. listopadu budeme hrát v pražské Balbínce. Koncert, tentokrát laděný podzimně a zádumčivě pojatý s tichým cajonem místo obvyklé bicí soupravy, začne v obvyklých 20:00. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Ve čtvrtek 2. května v Praze v Balbínce

Ve čtvrtek 2. května budeme hrát opět v pražské Balbínce, koncert začne v obvyklých 20:00. Obměňujeme repertoár, nově uslyšíte třeba songy Ocún, Sněžný páv, Narvik nebo Sudičkou, krom toho máme i novinku. Rezervace na www.balbinka.cz . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Všichni Majerovi muži v Balbínce v sobotu 12.9.

V sobotu 12.9. od 20.00 hrajeme celovečerní koncert v Balbínce ( Balbínova poetická hospůdka ), Balbínova 6, Praha 2). Alice ještě pečuje o miminko, takže se na Vás těší Všichni Majerovi muži !

projít na článek

První koncert po zdravotní přestávce bude 11.11. v pražské Balbínce

Ve čtvrtek 11.listopadu nás po delší době opět můžete potkat v pražské Balbínově poetické hospůdce . V plném počtu začínáme ve 20:00. Těšíme se na Vás !

projít na článek

Pozvánka do pražské Balbínky

Ve středu 24.6. končíme sezónu v pražské Balbínce, koncert bude nejspíš jen v pánské sestavě z přechodných milých důvodů, se kterými vás časem seznámíme :-) Začínáme ve 20.00, jste srdečně zváni !  www.balbinka.cz  

projít na článek

Listopadový koncert v Balbínce přeložen na 22. ledna

Omlouváme se Vám za případně vzniklé komplikace, listopadový koncert Majerovek (čtvrtek 6.11.) v pražské Balbínově poetické hospůdce byl z vážných příčin na straně pořadatele přeložen na čtvrtek 22. ledna 2015 . Budeme se tedy na Vás těšit po Novém roce!

projít na článek