Rozhovor: O triatlonu se Simonou Křivánkovou novou akvizicí našeho týmu.

Triatlonistka Simona Křivánková je od letošní sezony součástí Wattmetry.CZ PRO ambasador programu a vybrala si wattmetr 4iiii Precision 3D na klikách Shimano Ultegra. Simona by se svým půvabem a postavou rozhodně uspěla v modelingu, ale zvolila si dlouhý triatlon, kde dosahuje neuvěřitelných výsledků a sbírá jeden úspěch za druhým. Pro příznivce triatlonu nemusíme Simonu moc představovat [] The post Rozhovor: O triatlonu se Simonou Křivánkovou novou akvizicí našeho týmu. appeared first on .

projít na článek

Železňácký double pro Jana Oppolzera a vítězný boj Petry Krejčov

V Piešťanech se v sobotu 6. srpna konal čtvrtý díl seriálu závodů v dlouhém triatlonu Ford Czechman Tour. Na ironmanské distanci změřilo síly za krásného počasí několik stovek závodníků. Pro vítězství si doběhl s výrazným náskokem pražský borec Jan Oppolz

projít na článek

V cíli jsem měla velkou chuť křičet

Bývalá plavkyně Pavlína Švadlenková se triatlonu věnuje necelé dva roky a v sobotu to byla její teprve čtvrtá “půlka” v životě. Závodnice z týmu Kerberos se stala novou mistryní republiky ve středním triatlonu. Jak prožívala závod a kolik emocí do něj dal

projít na článek

Královnou triatlonu je Vendula Frintová

V krásném prostředí libereckého hotelu se v sobotu 26.11. odehrál galavečer slavnostního ceremoniálu nejlepších triatlonistů v rámci aquatlonu, terénního, dlouhého a krátkého triatlonu. Proběhlo vyhlášení trenéra roku a ankety Krále triatlonu.

projít na článek

Počasí nepřeje ani zimnímu triatlonu

V neděli 19. ledna 2014 se měl ve Vimperku konat úvodní závod Českého poháru v zimním triatlonu, ale kvůli nedostatku sněhu byl přeložen na 9. března. Sezona zimního triatlonu tak bude odstartována o týden později v Jablonci nad Nisou.

projít na článek

Český pohár v dlouhém triatlonu vrcholí na Slovensku

Slovenský Šamorín v neděli 13. září hostí poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Na tratích polovičního ironmana se představí i úřadující mistr Evropy ve středním triatlonu Filip Ospalý.

projít na článek