Rozlučka výchovné skupiny 3 na Žlutém kopci

Pondělí na začátku června bylo jako stvořené na odpolední vycházku na Žlutý kopec, který se tyčí nad Mendlovým  náměstím a pivovarem. Procházka začínala jako naučná, kdy jsme se dočetli o původu a historii Žlutého kopce a podívali se z výšky skály na celé město. Mimochodem se zde také nachází světoznámý  Masarykův onkologický ústav. Potom jsme se s paní vychovatelkou přesunuli do zahrádkářské kolonie, kde na nás čekal gril, tyčky, špekáčky a my se dali do nařezávání a následného opékání . Čas u ohně jsme pojali jako rozlučkový, relaxační, ale i narozeninový. Kamarád ze skupiny měl zrovna 18. let, tak jsme mu popřáli a zazpívali …Hodně štěstí zdraví, hodně štěstí zdraví… Bylo to krásné odpoledne! Po cestě zpátky jsme narazili na nově vybudovaný SKATE PARK  cíl naší budoucí možné vycházky. The post Rozlučka výchovné skupiny 3 na Žlutém kopci appeared first on Střední škola polytechnická Brno Jílová.

projít na článek

Poslední zvonění jak má být

I v letošním roce se na našem gymnáziu uskutečnila tradiční rozlučka s posledním rokem studia. Studenti čtvrtých ročníků si i tentokrát připravili poutavý program. Všem maturantům přejeme hodně štěstí a úspěchů u maturitní zkoušky.

projít na článek

Opíkačka na Červeném kopci

Stejně jako v loňském školním roce jsme s domovem mládeže vyrazili opékat také na nedaleký Červený kopec. Na místní louku s ohništěm jsme dorazili v dobré náladě, připravili dřevo, buřty a táborák mohl začít. Příjemné posezení nám chvílemi zpestři

projít na článek

Lyžařský kurz primy a sekundy

Lyžařský výchovně vzdělávací zájezd primy a sekundy našeho gymnázia se uskutečnil ve dnech 8. – 15. 2. 2020 v Krkonoších, Špindlerově Mlýně - Labské, penzionu Lovochemie.

projít na článek

Kudy se dostanete na zahájení

Pozor, hlavní příjezdová cesta bude uzavřena. tzn. nejlepší cesta na Polanku bude v Borovinském kopci odbočit do ulice Rypáčkova, poté ulicí Nad lesem sjet na Polanku. Pozor, cesta je užší a bude obousměrný provoz.

projít na článek

Italské Benátky omezují velikost turistických skupin

Turistick skupiny, ktereacute; s průvodcem chod na prohl dku italsk ch Ben tek, nebudou smět m t v ce než 25 členů. Rozhodlo o tom zastupitelstvo tohoto města, kter se dlouhodobě pot k s negativn mi dopady masov turistiky. Skupiny se nebudou moci na

projít na článek