Rozšíření sortimentu ALWI-Grill

Náš e-shop sapro se neustále rozvíjí, a s radostí Vám oznamujeme, že jsme přidali novou kategorii Udírny, Grily a příslušenství! Zatím máme v této kategorii pouze pár vybraných produktů, ale můžete se těšit na postupné rozšiřování sortimentu o další zahradní grily, udírny a příslušenství pro všechny vaše grilovací potřeby. Naše filozofie spočívá v nabídce kvalitního zboží, které uspokojí požadavky jak zkušených grillmasterů, tak i těch, kteří se teprve seznamují s uměním grilování a uzení. Věříme, že v naší nové kategorii naleznete produkty, které vám umožní připravovat lahodná jídla a užívat si společné chvíle s rodinou a přáteli. Sledujte náš e-shop a buďte první, kdo se dozví o nových přírůstcích v kategorii Udírny, Grily a příslušenství. Těšíme se na vaše návštěvy a jsme si jisti, že společně objevíme nové možnosti a radosti, které grilování a udírny přinášejí. Děkujeme vám za vaši podporu a věříme, že budete s naším sortimentem spokojeni. Nerezový ALWI-Grill na dřevěné uhlí, se špízy s pohonem a roštem Podívat se v e-shopu Máte nějaké dotazy? Obraťte se na nás na e-mailové adrese [email protected] a získejte více informací. Navštivte náš e-shop, kde nabízíme velký výběr prvotřídní satelitní a pozemní přijímací techniky, fotovoltaiky, produktů pro auto/moto a široký sortiment pro váš dům a zahradu a přečtěte si více o námi nabízených produktech. Jít do e-shopu The post Rozšíření sortimentu – ALWI-Grill first appeared on Sapro s.r.o..

projít na článek

Tiskárny OKI nově v sortimentu Igepa

Od podzimu 2017 najdete v našem sortimentu profesionální produkční tiskárny OKI Color Painter.  

projít na článek

Uzení a co o něm nevíte?

Oproti klasickému grilování nabízí uzení moderní a kreativní přístup k přípravě jídel. Uzení přidává do pokrmů jedinečnou chuť a vůni, která je obtížně dosažitelná jinými metodami. Moderní technologie umožňují precizní kontrolu teploty a času, což vede k

projít na článek

Pěnový polyetylén nově v sortimentu

Představujeme novinku v sortimentu Office & Packaging: Univerzální ochranný materiál proti nárazu, oděru, ušpinění a vlhkosti. Dále může být použit jako tepelná nebo akustická izolace. Fólie je 100% recyklovatelná. Více informací najdete ZDE.  

projít na článek

Rozšíření vozového parku

Rozšiřujeme naše aktivity o zemní práce , a proto jsme pořídili Kontejnerový nákladní automobil MAN, Bagr TAKEUSHI a buldozer KOMATSU D-31. Rozšíření vozového parku viz. Isotep s.r.o. v Bytové domy.

projít na článek

TerraPrint Gloss

Novinka ve standardním sortimentu - vysoce kvalitní, jemně dřevitý, dvakrát natíraný papír Vysoce kvalitní, jemně dřevitý, dvakrát natíraný papír TerraPrint Gloss je vhodný pro tisk knih, letáků, některých druhů etiket apod. Přehled standardního sortiment

projít na článek