RST Ranger CE

RST Pro Series Ranger je ultimatní cestovní komplet s jedinečnou všestranností. Součástí je vnitřní lehká zateplená bunda a svrchní pláštěnka Sinaqua PRO. Společně s velkými ventilačními panely umožňuje jízdu ve všech klimatických podmínkách. Kromě certifikace AA je bunda Ranger vybavena kompletní sadou chráničů CE Level 2, včetně chrániče zad a hrudníku. Kompatibilní se systémem RST Airbag. Užijte si cestování v tom nejlepším textilu z kolekce RST. Vyjímatelná lehká pasová bunda Svrchní pláštěnka SinAqua Pro Pevná podšívka ze 3D síťoviny CE hodnocení AA TPU chrániče ramen & kolen Level 2 chrániče (kyčle, kolena, ramena, hrudník, lokty a páteř) Kapsa pro hydrovak Odnímatelná kapsa na mapu s PLÁŠTĚNKOU UVNITŘ Balistický materiál v dopadových zónách Strečové panely Kompatibilní se systémem RST Airbag

projít na článek

Vedle toho, že zákazníkům poskytne elektřinu „na požádání“, nabídne Ranger Plug-in Hybrid rovněž několik EV režimů, jejichž prostřednictvím mohou řidiči určovat, kdy a jak bude vůz využívat elektřinu z trakčního akumulátoru.

Ford nabídne zákazníkům plug-in hybridní variantu modelu Ranger. Nový Ranger Plug-in Hybrid zkombinuje schopnost jízdy na elektřinu s všestranností a užitnými vlastnostmi, jež zákazníci od nejprodávanějšího pick-upu v Evropě očekávají.

projít na článek

Ford Pro má double! Ford Transit Custom získává titul International Van of the Year a Ford Ranger přidává ocenění International Pick-up Award!

Společnost Ford Pro získala dvojí ocenění, a to International Van of the Year (IVOTY) a International Pick-up Award (IPUA), a to se svým novým modelem Transit Custom van a novou generací pick-upu Ranger.

projít na článek

ASUS zahajuje prodej desek ROG Z97 pro hráče

ASUS začal v České republice a na Slovensku prodávat herní základní desky Maximus VII Gene (mATX), Maximus VII Hero (ATX) a Maximus VII Ranger (ATX) ze série Republic of Gamers (ROG). Tyto základní desky jsou založeny na čipové sadě Intel Z97 a využívají

projít na článek