Pomalu se na nás začíná víc a víc usmívat sluníčko a to je nejvyšší čas na speciality z mořských ryb a plody moře.
Vážení hosté, Jaro už nám pomalu klepe na dveře a s ním i naše nové sezónní menu Na březen jsme si pro vás připravili speciální menu Mořské plody a ryby. Celé menu: PŘEDKRM Gravlax s červenou řepou, salát z řasy wakame. POLÉVKA Bouillabaisse – francouzská
projít na článekArchiv ČT 24 přinesl výběr střihových dokumentů zachycující ryby a rybáře od roku 1945 prakticky až do současnosti.
O tom, že ryby neplavou jen v řece a v rybníku, ale i ve vodárně, se přesvědčili děti z rybářského kroužku Radovánek pod vedením Jiřího Podskalského. V rámci své činnosti navštívili rybochovné zařízení, které vzniklo ze staré vodárny v Plzni.
Plody kustovnice čínské, nazývané goji, byly včínské tradiční medicíně používány již před několika tisíci lety. Západní svět ale tutosuperpotravinuobjevil teprve
projít na článek- Projekty bez mikrokontrolérů S jarem přicházejí květiny i první plody tvrdé zahradnické práce. S jarem ale přichází i škůdci na našich zahradách, často se setkáte se slimáky, kteří vám ožírají doslova plody vaší práce. Bastlířská komunita na twitteru
projít na článek