Sezónní menu

Vážení hosté, Jaro už nám pomalu klepe na dveře a s ním i naše nové sezónní menu Na březen jsme si pro vás připravili speciální menu Mořské plody a ryby. Celé menu: PŘEDKRM Gravlax s červenou řepou, salát z řasy wakame. POLÉVKA Bouillabaisse – francouzská rybí polévka HLAVNÍ CHOD Špenátové tagliatelle s mořskými plody Pečená treska loin, zeleninové kari s cizrnou, kokosovým mlékem a koriandrem DEZERT Panna cotta, lesní ovoce Více fotografií Pondělí Polévka: Úterý Polévka: Středa Polévka: Čtvrtek Polévka: Pátek Polévka: Příspěvek Sezónní menu pochází z Hotel Brno Maximus Resort

projít na článek

Každoroční sezónní grilování

Grilování v hotelu U Pramenů je opět tady! Každé úterý a čtvrtek si můžete na naší klidné zahrádce užít letní atmosféru s výborným menu z našeho grilu. Těšíme se na Vás! Článek Každoroční sezónní grilování se nejdříve objevil na Hotel U Pramenů.

projít na článek

Týdenní menu

Naše menu s aktuální nabídkou jídel, které si u nás můžete vychutnat. The post Týdenní menu first appeared on Pivovar a restaurace Faltus.

projít na článek

Denní menu !!!!!

Od 5.3.2018 pro Vás v naši pizzerii připravujeme hotová denní menu :-) První týden se můžete těšit na zavádějící cenu 69,-. Aktuální menu najdete každý týden na našich facebookových stránkách. Těšíme se na Vás kolektiv Pizzerie :-)...

projít na článek

Tradiční Svatomartinské menu

Srdečně Vás od 10.11. zveme na slavnostní Svatomartinské menu, které u nás můžete objednat již nyní na tel. čísle:  377 32 99 69. The post Tradiční Svatomartinské menu appeared first on Rango Plzeň.

projít na článek

Začínáme se sezónní údržbou

Od 1.4 t.r začínáme se sezónní údržbou zeleně a veřejné komunikace

projít na článek