Rychlý Slovakiaring štěstí nepřinesl

Po dvou závodech na technických tratích v Maďarsku přišel v půlce července ke slovu nejrychlejší okruh celého seriálu Slovakiaring a zároveň jediný, kde se jedou 2 závodní jízdy v jednom dni. Pro srovnání, zatímco na Hungaroringu přesáhne rychlost hranici 200 km/h pouze jednou, na Slovakiaringu hned pětkrát během jediného kola. Jakkoliv jedeme na každé závody s cílem zvítězit, zde jsme museli být realisté a spíše se pokusit minimalizovat ztrátu. Náš vůz ztrácí na konkurenci velké množství výkonu, což jsme schopni na pomalých okruzích „rukama“ eliminovat, zde jsme ale čelili opravdu těžké písemce. Nepřidal tomu ani silný vítr, poryvy jakoby nám zatahovaly ruční brzdu.

projít na článek

Hurá na Slovakiaring, druhý díl Carboniacupu klepe na dveře

Po úvodním klání na domácí trati v Mostě se Carboniacup vydá na svou další pouť středoevropskými autodromy a tentokrát pojede na Slovakiaring u Orechovej Potoni, v blízkosti Dunajské Stredy.

projít na článek

Slovakiaring s Carboniacupem letos podruhé

Začala druhá polovina sezóny Carboniacupu a jezdci se vrací na okruh u Orechovej Potoni, neboli slovenský mezinárodní okruh Slovakiaring. Na jezdce čekají už čtvrté závody. A tentokrát opět dvojzávod.

projít na článek

Slovakiaring přitáhl do Carbonia Cupu opět plný dům

Druhý letošní závod Carbonia Cupu hostil Slovakiaring na Slovensku a přilákal opět hojné pole jezdců rozličných kubatůr v sérii cestovních vozů, formulí a prototypů.

projít na článek

Monza otevřela sezónu monopostů Maxx Formula

Rychlý závodní okruh v italské Monze odstartoval sérii Maxx Formula, která letos zavítá do Mostu, ale také na Slovakiaring.

projít na článek

Carboniacup Jopi Racing day hostí Slovakiaring

Provozovatel slovenské sítě benzínových pump firma Jopi Vás jako garant závodu Carboniacupu zve na letošní třetí závodní den, který se koná již 5.8. na oblíbené rychlé trati poblíž Orechovej Potoni, aneb vlastním jménem Slovakiaring, přihlášených máme víc

projít na článek