Zrna nejdůležitější obiloviny světa jsou hubnoucím zázrakem: minimum kalorií, hodně vitaminů a kila jdou rychle dolů. Jako příloha k masu nebo rybám je rýže oblíbená už dávno. Teď se navíc []
Vepřové na žampionech (2 porce) Popis: Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Složení: vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, smetana, žampiony (5 %),
projít na článekKuře na paprice (2 porce) Popis: Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou. Složení: kuřecí maso stehenní (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti)
projít na článekKrůta na slanině (2 porce) Popis: Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Složení: krůtí stehenní maso (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), uzená slan
projít na článekHovězí guláš s bramborem Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor. Složení: brambory (36%), hovězí maso přední (30%
projít na článekHovězí guláš s bramborem Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor. Složení: brambory (36%), hovězí maso přední (30%
projít na článek