S jiným kamionem bych si na sólo jízdu netroufl

Tomáš Tomeček se zapsal do historie dakarských závodů, když bez navigátora, jen sám v Tatře, úspěšně dokončil Africa Eco Race 2018. A nadto na druhém místě! Poslední, dvanácté etapě, se na původní Rally Dakar vždy říkalo mávací, a tuto tradici při všech deseti ročnících zachovali i pořadatelé Africa Eco Race. Projížďka po pobřeží Atlantského oceánu a slavnostní ceremoniál u Růžového jezera jsou odměnou všem statečným a vytrvalým, kdo zvládli šest tisíc kilometrů od startu až do cíle závodu.

projít na článek

Nový gravelbike Rocky Mountain Solo Carbon

Kanadský Rocky Mountain přichází s novým gravel bikem, který nese jméno svého předchůdce Solo. Rocky Mountain nabízel Solo ve verzi s hliníkovým rámem, nově přichází i s verzí v karbonu. Solu nechybí nic, co odolný gravel potřebuje.

projít na článek

Létající kamion Martina Macíka o Velikonocích v Sosnové

Tým KM Racing se představí na Dakarském setkání, které proběhne o Velikonoční neděli 27. března na autodromu v Sosnové. Martin Macík předvede se svým žlutým kamionem LIAZ adrenalinovou jízdu plnou extrémních skoků, motocyklista Lukáš Kvapil ukáže divákům,

projít na článek

Web s kamiony

Jezdíte kamionem? Pokud jezdíte kamionem, tak předpokládám, že určitě taky budete mít různé doplňky, které se týkají kamionu anebo třeba různých velikých aut. A tohle říkám hlavně kvůli tomu, protože můj partner také kdysi deset let jezdil kamionem a jezd

projít na článek

Na hranici přežití – Solo Normandie

Letošní premiéra jachtaře Milana Koláčka ve třídě Figaro byla skutečně tvrdá. Závod Solo Normandie, který zahájil letošní francouzský šampionát v sólovém jachtingu, odstartoval v pátek 17. března v poledne v Granville.

projít na článek

gravel Rocky Mountain Solo Alloy 50

Gravel biky frčí a kanaďan není pozadu. Rocky Mountain Solo Alloy 50 je dostupnější brácha karbonové verze se stejnými vychytávkami!

projít na článek