Sadbový česnek

Dnes 22.10.2018 byl česnek DUKÁT vyprodán. V jarních měsících bude k dispozici NOVINKA jarní odrůda. Česnek Dukát za 280,- Kč/kg DUKÁT paličák je poloraná odrůda ozimého paličáku pro podzimní výsadby.Cibule jsou velké o hmotnosti 75 90 g. Přezimování je velmi dobré. Základní barva vnějších suknic je bílá. Počet stroužků v cibuli je 5 7. Stroužky jsou velké, s vysokým obsahem silic. Odrůda je vysoce odolná proti virózám. Skladovatelnost je vynikající, při vhodných podmínkách vydrží až do nové sklizně. Doporučený pěstební spon je 30 x 10 cm. The post Sadbový česnek first appeared on Starex - stavby, stavebniny.

projít na článek

Česnek podivný

Informace o podivném česneku, jeho popis, fotografie, možnosti uchování, výskyt a sběr. Česnek podivný (Allium paradoxum) chuťově snadno nahradí známější česnek medvědí a proto se kulinářské potřeby hodí stejně dobře. Jeho asi 20 cm dlouhé a 0,5–2 cm širo

projít na článek

Medvědí česnek už začíná růst

Důkazem jsou fotografie, které jsem dnes pořídil na Vysočině. Na Vysočině máme první lísky medvědího česneku venku, proto předpokládám, že v teplejších částech republiky bude medvědí česnek už o poznání větší. Medvědí česnek v supermarketu V posledních le

projít na článek

Apríl 2021 na Vysočině

Růst medvědího česneku letos zastavilo aprílové počasí. Medvědí česnek je pod sněhovou nadílkou. Vysoké teploty na konci března sice vytáhly medvědí česnek poměrně rychle ven. Ale začátek dubna se veze na vlně aprílu a tak můžeme pozorovat listy česneku v

projít na článek

Začátek sezony 2022 medvědího česneku

Medvědí česnek na Vysočině již začíná růst. V teplejších lokalitách je již nějaký ten den jistě venku. The post Začátek sezony 2022 medvědího česneku first appeared on medvědí česnek.

projít na článek

Podzimní zelí a brambůrky

K podzimu patří zelí a brambory a my vám je dáváme úplně rychlou formou, jak je můžete chutně vařit. Potřebujeme: čerstvé zelí, pod něj trochu sádla, cibuli, česnek, sůl, pepř, hl. mouku na zahuštění, uzené maso, slaninu a brambory Je to úplně rychlý

projít na článek