Samostatný výjezd septimy

Příprava a realizace samostatného výjezdu v septimě představuje inovativní přístup ke vzdělávání, který umožní studentům plánovat, organizovat a realizovat vlastní zahraniční projekt. Cílem je rozvoj kompetencí a dovedností, které jsou klíčové pro další osobní, studijní ... >> The post Samostatný výjezd septimy appeared first on Gymnázium Thomase Manna.

projít na článek

První podzimní výjezd na ledovec

V Alpách je zatím málo sněhu, ale na několika ledovcích se přesto lyžuje. Nakonec jsme na první výjezd zvolili ledovec Kaunertal. K dispozici je tam jedna sjezdovka, ráno mrzne a na volnou jízdu a cvičení techniky jsou podmínky dobré.

projít na článek

Septima natírala plot

Žáci SEPTIMY si dnes dali brigádičku, při které natírali plot směrem k tenisovému kurtu. Mají dohodnutu s MěÚ Slaný slevu na pronájmu centra Grand na jejich maturitní ples. Tak směle do dalších akcí.Fotografie najdete ZDE.

projít na článek

Týden mediálního vzdělávání

Dne 22. května n s v r mci T dnů medi ln ho vzděl v n JSNS nav t vila fredaktorka Česk tiskov kancel ře Radka Matesov Markov . Studenty kvinty, sexty a septimy sezn mila s fungov n m ČTK a denn n pln pr ce novin ře. V druh č sti se pustila se stu

projít na článek

9 dní v Sanghaji

AKTUÁLNĚ: Zveřejněna celá reportáž včetně fotek Časopis tvůrčího psaní P.S.ANI Vám přináší série reportáží  "9 dní v Sanghaji" Stanislava Kučery ze septimy z mistrovství světa ve stolním tenisu, kterého se zúčastnil. Celá reportáž je ke stažení zde:  Časo

projít na článek

Stubai otevírá 16.10.2023

Příští týden v pondělí se konečně otevře i náš "domácí" ledovec Stubai. Výjezd na podzimní prázdniny tak proběhne podle plánu 24.-29.10.2023. Pokud se ještě někdo chce přidat, tak jsou zatím volná místa.

projít na článek