Septima natírala plot

Žáci SEPTIMY si dnes dali brigádičku, při které natírali plot směrem k tenisovému kurtu. Mají dohodnutu s MěÚ Slaný slevu na pronájmu centra Grand na jejich maturitní ples. Tak směle do dalších akcí.Fotografie najdete ZDE.

projít na článek

Jak jsem natírala plot

Jednoho dne jsem se rozhodla, že je na čase natřít plot a nenatřela jsem nakonec nic.  To jen proto, že mám psa který, když může, rád se vyráchá v kdejaké louži, zabahní a jak jsem zjistila i obarví barvou.

projít na článek

Septima malovala studentský koutek

Ve druhém patře se na zdech okolo studentského koutku objevily nápadité kresby, které ve volném čase zhotovila SEPTIMA.Jde o velmi nápadité dílo. Tajně doufáme, že SEPTIMA bude s kresbou pokračovat i na jiných místech. Za tuto aktivitu velmi děkujeme.

projít na článek

Sportovní kurz 3.A a SEPTIMA

  Septima a 3.A jsou na sportovním kurzu ve Zbraslavicích. Nacvičují orientaci v přírodě, zdravovědu, zdokonalují se v různých sportech.

projít na článek

Betonový plot vyniká rychlou výstavbou a dlouhou životností

Betonové ploty získaly v posledních letech na oblibě. Poskytují totiž dostatek soukromí, vynikají dlouhou životností, jejich stavba je rychlá a na výběr se nabízí velké množství provedení. Podívejte se na další výhody betonového oplocení a zjistěte, jak p

projít na článek

NÁVŠTĚVA DVOU VÝZNAMNÝCH PRAŽSKÝCH KNIHOVEN

V pátek 21. ledna 2022 se studenti a studentky tříd septima a 3. B slánského gymnázia zúčastnili tematické exkurze do dvou významných pražských knihoven.

projít na článek