Septima malovala studentský koutek

Ve druhém patře se na zdech okolo studentského koutku objevily nápadité kresby, které ve volném čase zhotovila SEPTIMA.Jde o velmi nápadité dílo. Tajně doufáme, že SEPTIMA bude s kresbou pokračovat i na jiných místech. Za tuto aktivitu velmi děkujeme.

projít na článek

Sportovní kurz 3.A a SEPTIMA

  Septima a 3.A jsou na sportovním kurzu ve Zbraslavicích. Nacvičují orientaci v přírodě, zdravovědu, zdokonalují se v různých sportech.

projít na článek

Jak předělat dětský pokoj na studentský?

Říkáte si, že vaše dětičky už nejsou tak úplně děti, co by trávili čas hraním si s panenkami a autíčky? Možná je právě vhodný čas investovat trochu času a samozřejmě i peněz do předělání dětského pokoje na studentský. Pokoj pro studium i zábavu Máte předs

projít na článek

Podporujeme školu

Spolek přátel gymnázia Slaný vzhledem k pandemii v loňském školním roce více investoval do modernizace vybavení školy.Po dohodě s vedením školy jsme obnovili studentský koutek, ve kterém jsme zlikvidovali staré prosezelé pohovky a poškozené stolky. Labork

projít na článek

Septima natírala plot

Žáci SEPTIMY si dnes dali brigádičku, při které natírali plot směrem k tenisovému kurtu. Mají dohodnutu s MěÚ Slaný slevu na pronájmu centra Grand na jejich maturitní ples. Tak směle do dalších akcí.Fotografie najdete ZDE.

projít na článek

NÁVŠTĚVA DVOU VÝZNAMNÝCH PRAŽSKÝCH KNIHOVEN

V pátek 21. ledna 2022 se studenti a studentky tříd septima a 3. B slánského gymnázia zúčastnili tematické exkurze do dvou významných pražských knihoven.

projít na článek