SEBASTIEN pokřtili novinku v RockOpeře a vydávají čtvrtý singl

Česká metalová pětice SEBASTIEN uspořádala speciální před-křest své novinky „Quo Vadis“ pro diváky RockOpery Praha. Jako speciální bonus představení „Faust“ se tak ukázali na prknech, která znamenají svět.

projít na článek

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“.Třetí singl z alba „Quo Vadis" je tu. V novém hymnicky power metalovém singlu SEBASTIEN, „Smutky", hostuje výrazná česko-italská zpěvačka Shirley Tracanna (EMREI'S, ex-WISHMASTERS).

projít na článek

SEBASTIEN pokřtí svou novinku „Quo Vadis“ v RockOpeře s Láďou Křížkem

Na středu 5. června chystá domácí power metalová sestava SEBASTIEN speciální pražský křest svého nového alba „Quo Vadis“ v kultovních prostorách RockOpery. Kmotrem alba se stane Láďa Křížek, který se na albu rovněž objevuje.

projít na článek

Olomoučtí BLACK TIGER vydávají nový singl a 4. května křtí doma nové album

Olomoučtí BLACK TIGER, kteří se jako jedni z mála u nás věnují hudebnímu žánru AOR (Adult Oriented Rock), o sobě dávají vědět svým novým albem „Alive“. Uvedení nahrávky na trh doprovodí singl a video ke skladbě „I´m Alive“.

projít na článek

Domácí rockeři VOTCHI vydávají nový singl pod kanadským labelem

Rocková kapela VOTCHI vydala 23. dubna svůj druhý sing „The River Knows“ u kanadského vydavatele.

projít na článek

Kafkův Proces v RockOpeře končí

Absurdní komedie. Tak RockOpera Praha popisuje svoji adaptaci slavného románu Franze Kafky Proces. Diváci budou moci rockovou operu s Viktorem Dykem v hlavní roli zhlédnout naposledy už ve středu 29. listopadu. „Proces má v našem repertoáru zvláštní místo

projít na článek