SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“.Třetí singl z alba „Quo Vadis" je tu. V novém hymnicky power metalovém singlu SEBASTIEN, „Smutky", hostuje výrazná česko-italská zpěvačka Shirley Tracanna (EMREI'S, ex-WISHMASTERS).

projít na článek

SEBASTIEN pokřtili novinku v RockOpeře a vydávají čtvrtý singl

Česká metalová pětice SEBASTIEN uspořádala speciální před-křest své novinky „Quo Vadis“ pro diváky RockOpery Praha. Jako speciální bonus představení „Faust“ se tak ukázali na prknech, která znamenají svět.

projít na článek

SEBASTIEN pokřtí svou novinku „Quo Vadis“ v RockOpeře s Láďou Křížkem

Na středu 5. června chystá domácí power metalová sestava SEBASTIEN speciální pražský křest svého nového alba „Quo Vadis“ v kultovních prostorách RockOpery. Kmotrem alba se stane Láďa Křížek, který se na albu rovněž objevuje.

projít na článek

Olomoučtí BLACK TIGER vydávají nový singl a 4. května křtí doma nové album

Olomoučtí BLACK TIGER, kteří se jako jedni z mála u nás věnují hudebnímu žánru AOR (Adult Oriented Rock), o sobě dávají vědět svým novým albem „Alive“. Uvedení nahrávky na trh doprovodí singl a video ke skladbě „I´m Alive“.

projít na článek

Parapetní desky

Detaily dotvářejí celek. Parapetní desky jsou právě tím prvkem, který umí dotvořit celkový dojem z oken. Zvolit můžete materiál, barevné provedení či šířku nabízených parapetních desek. Vnitřní parapetní desky K našim oknům nabízíme plastové desky z tvrdé

projít na článek

BODY COUNT vypouštějí mezi lidi „Psychopata“

Naposledy se BODY COUNT albově zapsali těsně před vypuknutím koronavirové pandemie. Nyní jsou připraveni udeřit znovu novinkou nazvanou „Merciless“, kterou předchází song „Psychopath“.

projít na článek