Sebevražda na sto způsobů – DEICIDE vydání nového alba doprovodili drsným videem

Deathmetalovým veteránům DEICIDE v závěru uplynulého týdne vyšlo nové album „Banished by Sin“ a při té příležitosti pustili do světa taky čerstvý klip k úvodní pecce „From Unknown Heights You Shall Fall“.

projít na článek

David Gilmour v novém klipu odhaluje zákulisí natáčení své očekávané studiovky

Ikona kytarové hry a člen legendárních PINK FLOYD David Gilmour nedávno ohlásil vydání nového studiového alba po devíti letech. Nyní sdílí první videoklip z alba ke skladbě „The Piper's Call“, který diváky nechává zakusit atmosféru nahrávání nové desky.

projít na článek

HAMMERFALL servírují druhou ukázku z nového alba, další klasiku

Po „Hail to the King“ přicházejí švédští powermetaloví velikáni HAMMERFALL s další ukázkou z nového alba „Avenge the Fallen“. A taky kousek „The End Justifies“ vybavili klipem, pořízeným v jejich zkušebně.

projít na článek

Z EVERGREY se krátce před vydáním nového alba stahuje bubeník

Necelý měsíc před vydáním nového alba „Theories of Emtpiness“ (7. červen) musí švédští EVERGREY řešit nepříjemné personálie.

projít na článek

BON JOVI sdílí důkaz znovu nalezené radosti svého šéfa

Vydání nového alba BON JOVI „Forever“ se nezadržitelně blíží (7. června) a kapela z něj sdílí druhou ukázku v podobě klipového singlu „Living Proof“.

projít na článek

Výročí dvaceti let od vydání Eminemova debutového alba Infinite

Před dvaceti lety vydal rapper Eminem své debutové album Infinte. Letos k příležitosti tohoto výročí vychází remix titulního singlu. V této remasterované verzi jsou navíc samply nahrazeny živými instrumenty. Jako bonus vydávají Eminemovi dlouholetí spolup

projít na článek