Z EVERGREY se krátce před vydáním nového alba stahuje bubeník

Necelý měsíc před vydáním nového alba „Theories of Emtpiness“ (7. červen) musí švédští EVERGREY řešit nepříjemné personálie.

projít na článek

HELLBUTCHER ve službách rohatého boha sdílejí ukázku debutového alba

HELLBUTCHER, nový projekt Pera „Hellbutcher“ Gustavssona z neaktivních NIFELHEIM, prezentují krátce před vydáním eponymního debutu druhou ukázku v podobě singlu „Hordes of the Horned God“.

projít na článek

Dánští veteráni D-A-D slibují „nejsilnější album za hodně dlouhou dobu“

Dánští rockoví veteráni D-A-D překlenuli čtyřicátý rok existence a aktuálně stojí před vydáním třináctého studiového alba „Speed of Darkness“.

projít na článek

KITTIE v novém singlu přibližují, jaké to bylo být jednou nohou v hrobě

Dámy z KITTIE se před vydáním svého comebackového alba „Fire“ (21. června) skutečně činí. „One Foot in The Grave“ je už čtvrtou ukázkou z něj, navíc opět doplněnou videoklipem, třebaže skromným.

projít na článek

HAMMERFALL servírují druhou ukázku z nového alba, další klasiku

Po „Hail to the King“ přicházejí švédští powermetaloví velikáni HAMMERFALL s další ukázkou z nového alba „Avenge the Fallen“. A taky kousek „The End Justifies“ vybavili klipem, pořízeným v jejich zkušebně.

projít na článek

Zažijte duchovní osvícení s novým singlem BLACK COUNTRY COMMUNION

Superskupina BLACK COUNTRY COMMUNION, jejíž členy jsou zpěvák/basák Glenn Hughes, kytarista Joe Bonamassa, bubeník Jason Bonham a klávesista Derek Sherinian, sdílí oficiální klip k singlu „Enlighten“ z očekávaného alba „V“.

projít na článek