KITTIE v novém singlu přibližují, jaké to bylo být jednou nohou v hrobě

Dámy z KITTIE se před vydáním svého comebackového alba „Fire“ (21. června) skutečně činí. „One Foot in The Grave“ je už čtvrtou ukázkou z něj, navíc opět doplněnou videoklipem, třebaže skromným.

projít na článek

K očekávanému albovému comebacku KITTIE dojde už v červnu

Kanadské KITTIE, které byly nepřehlédnutelnou součástí metalové scény na přelomu milénia, dva roky od svého oficiálního comebacku vydají také návratové album.

projít na článek

FLOTSAM AND JETSAM vypouští v novém singlu svoji Flotzillu

Ikoničtí američtí thrasheři FLOTSAM AND JETSAM sdílí detaily očekávaného alba „I Am the Weapon“ a jako lákadlo nabízí videoklip k druhé zveřejněné skladbě „Primal“.

projít na článek

GAEREA v novém singlu balancuje v zajetí spásy a zoufalství

Všichni, kdo nalézají krásu a sílu v temné stránce existence, by měli nastražit uši. Přichází nová skladba portugalských strážců lidského utrpení GAEREA. Slyšte blackmetalovou hymnu „World Ablaze“.

projít na článek

Pocení nohou

Nadměrné pocení nohou, odborně hyperhidróza, je jeden z nejvíce obtěžujících druhů pocení, protože zápach, který pocení nohou obvykle doprovází, bývá velice nepříjemný vůči okolí. Pocení nohou se tak může označit za velký společenský problém a je jedno, j

projít na článek

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“.Třetí singl z alba „Quo Vadis" je tu. V novém hymnicky power metalovém singlu SEBASTIEN, „Smutky", hostuje výrazná česko-italská zpěvačka Shirley Tracanna (EMREI'S, ex-WISHMASTERS).

projít na článek