FLOTSAM AND JETSAM vypouští v novém singlu svoji Flotzillu

Ikoničtí američtí thrasheři FLOTSAM AND JETSAM sdílí detaily očekávaného alba „I Am the Weapon“ a jako lákadlo nabízí videoklip k druhé zveřejněné skladbě „Primal“.

projít na článek

Nový singl FLOTSAM AND JETSAM pálí ostrýma

Thrasmetaloví matadoři z Arizony sdílí titulní skladbu z připravovaného alba „I Am the Weapon“.

projít na článek

Dark country projekt POLY NOIR frontmana INSANIE vypouští první singl

POLY NOIR je nový dark country/noir western projekt kytaristy a zpěváka Polyho z metal-crossoverové stálice INSANIA oceněné čtveřicí Andělů. První skladby vznikaly už v roce 2018, ale až nyní vychází první oficiální vlaštovka v podobě právoplatného singlu

projít na článek

GAEREA v novém singlu balancuje v zajetí spásy a zoufalství

Všichni, kdo nalézají krásu a sílu v temné stránce existence, by měli nastražit uši. Přichází nová skladba portugalských strážců lidského utrpení GAEREA. Slyšte blackmetalovou hymnu „World Ablaze“.

projít na článek

KITTIE v novém singlu přibližují, jaké to bylo být jednou nohou v hrobě

Dámy z KITTIE se před vydáním svého comebackového alba „Fire“ (21. června) skutečně činí. „One Foot in The Grave“ je už čtvrtou ukázkou z něj, navíc opět doplněnou videoklipem, třebaže skromným.

projít na článek

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“.Třetí singl z alba „Quo Vadis" je tu. V novém hymnicky power metalovém singlu SEBASTIEN, „Smutky", hostuje výrazná česko-italská zpěvačka Shirley Tracanna (EMREI'S, ex-WISHMASTERS).

projít na článek