SEO co to je a potřebuji to řešit?

Každý internetový vyhledávač, ať už je to Google, Seznam, Bing, Yandex a další, mají své algorytmy, podle kterých zařazují webové stránky ve vyhledávání na relevantní pozice. The post SEO co to je a potřebuji to řešit? first appeared on DigiTvorba.cz.

projít na článek

Čtyři způsoby, jak zajistit, že vaši podřízení budou umět efektivně řešit problémy

Každý manažer by se měl snažit naučit své podřízené řešit problémy samostatně, rychle a efektivně. Někteří týmoví vedoucí mají bohužel sklony k mikro-managementu a své podřízené k samostatnému rozhodování a řešení problémů ani nepustí. Jiní vedoucí zas na

projít na článek

Digital DJ workshop

Pro uživatele, kteří uvažují o tom, že se budou chtít věnovat digital djingu a potřebují se zorientovat v této problematice, jsme začali pořádat workshopy, určené pouze začátečníky. První z této řady proběhl poslední květnový víkend.

projít na článek

Zauzlení střev u psa

Ileus neboli střevní neprůchodnost je velmi vážný, život ohrožující stav. Protože pro pacienta vždy znamená potenciální ohrožení života, je nutno ho bezprostředně řešit chirurgickým zákrokem. Jedná se o akutní onemocnění střeva, takzvanou strangulaci.

projít na článek

Tinea corporis

Synonymem pro dermatofytózu je pojem tinea. Dermatofyty jsou přirozené patogeny zvířat. Mohou se šířit na lidskou populaci nepřímým kontaktem. Jedná se o plísně napadající kůži, vlasy a nehty. Jde o keratinofilní houby, které k růstu potřebují dlouhou ink

projít na článek

Jak řešit SEO u e-shopu na Shoptetu

Shoptet představuje největší e-shopové řešení na českém trhu. Jaké možnosti optimalizace nabízí shoptetové řešení z pohledu SEO? Do nového článku jsme sepsali základní i pokročilé možnosti, které byste určitě měli využívat.

projít na článek