Servis domácích spotřebičů na jednom místě

Důsledkem sloučení KOVOSLUŽBY Praha, a.s. a Elprag, s.r.o. v říjnu loňského roku je zpřehlednění a zjednodušení námi poskytovaných služeb v oblasti oprav a servisu. Nyní nabízíme servis téměř sta značek na našem trhu pod jednou střechou - střechou Kovoslužby. Přijďte se k nám do Dělnické 53 v Holešovicích přesvědčit o dostupnosti služeb, ať už poptáváte opravu nebo náhradní díl.

projít na článek

Svoz na servis zdarma

Zahájili jsme zimní svoz na servis zdarma! Do 30 km od naší prodejny si pro motorku dojedeme, provedeme požadovaný servis a opět ji dovezeme zpět. Po dobu servisu si navíc můžete zapůjčit enduro motorku z naší půjčovny za zvýhodněnou cenu. Bližší infor

projít na článek

Před Vánoci do Kovoslužby až do 20:00!

Kovoslužba Praha, a.s. vychází vstříc svým zákazníkům a v předvánočním období prodlužuje svoji otevírací dobu do 20:00. Počínaje sedmým prosincem máte možnost objednávky domácích spotřebičů vyzvednout ve večerních hodinách v prodejně na adrese Dělnická 53

projít na článek

Změna otevírací doby domácích potřeb v Třinci

Dovolujeme si vás upozornit, že došlo ke změně otevírací doby domácích potřeb v naší třinecké prodejně. Z původních 8.00 hodin se posouvá otevírací doba na 9.00 hod.

projít na článek

Servis Jawa 550/555

Provádím veškerý servis na tyto stroje v jakémkoliv stavu.(výměny plášťů,GO motoru,výplety kol,výměny lanovodů,seřízení motoru,opravy elektroinstalace,aj.)

projít na článek

POZOR: Slevová bomba -30 % na vše v prodejně domácích potřeb v Třinci

POZOR, POZOR: Super akce od 1. června 2023 v prodejně domácích potřeb v Třinci - 30 % NA VŠE!!! Akce platí do 23. června 2023. Nenechte si tuto cenovou bombu ujít. Těšíme se na vás.

projít na článek