Setkání mistrů 2021 v Humpolci ve fotografiích Tomáše Kasera

Humpolecké autokrosové závodiště opět ožilo v sobotu 16.10.2021 akcí Setkání Mistrů 2021. Počasí vyšlo na výbornou a divácká účast byla velká. Pro menší počet jezdců organizátoři zvolili místo dvou rozjížděk, rozjížďky tři a tak bylo po celý den na co koukat. A finálová jízda SuperBuggy byla opravdu skvělá podívaná v souboji o setiny sekundy.

projít na článek

Zámecký vrch ve fotografiích Tomáše Kasera

Nebývalá konkurence se o víkendu 10.-11.7.2021 sjela do Náměště nad Oslavou na tradiční závody automobilů do vrchu 40. Zámecký vrch MANN-FILTER 2021. Již pohled do seznamu přihlášených do závodů mezinárodního seriálu Maverick Hill Climb Czech 2021 slibova

projít na článek

Tomáš Enge se představí na Setkání mistrů 2021 s Jantar Teamem

Slovenský Jantar Team, známý automobilovým fanouškům především z účinkování v ME závodů automobilů do vrchu a z Rally Dakar 2021 se poprvé představí na Global Assistance Setkání mistrů 2021 na autodromu v Sosnové u České Lípy.

projít na článek

Humpolecká autokrosová podívaná otevřela ročník 2022

FIA CEZ v autokrosu a Mascom Cup otevřely sezónu rychlých buggy a cesťáků v Humpolci, tedy tam, kde se také konalo setkání mistrů.

projít na článek

Humpolecký autokros ve fotografiích Tomáše Kasera

Čtvrtým podnikem pokračoval republikový šampionát v humpolecké SLAVIA Pojišťovna Areně. Závod, který byl zároveň součástí Zóny Střední Evropy, Mistrovství Rakouska, České trofeje a MASCOM Cupu, nabídl mnoho dramatických soubojů, ale bohužel také defektů.

projít na článek

Tomáš Enge s Jantar Teamem zvítězil na Setkání mistrů

Premiérová účast Jantar Teamu na Global Assistance Setkání mistrů 2021 na autodromu v Sosnové u České Lípy dopadla nad očekávání skvěle. Tomáš Enge na Škodě Fabia Rally2 EVO zvítězil mezi vozy Rally2 (R5) a v absolutním hodnocení byl klasifikován na 2. mí

projít na článek