Sezóna triatlonu vrcholí tento víkend

V sobotu 15. září se v Brně koná poslední závod Českého poháru v olympijském triatlonu. Podnik s názvem EKOL SUPERPRESTIGE 2012 je navíc mistrovstvím České republiky na olympijských tratích a rozhodne o domácích šampionech.V neděli 16. září v Příbrami finišuje Český pohár v dlouhém triatlonu FORD CZECHMAN TOUR. Poslední závod prestižního seriálu s názvem Klasik Duatlon Příbram je mistrovstvím republiky klubů a pojede se v areálu Nový rybník.

projít na článek

Český pohár v dlouhém triatlonu vrcholí na Slovensku

Slovenský Šamorín v neděli 13. září hostí poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Na tratích polovičního ironmana se představí i úřadující mistr Evropy ve středním triatlonu Filip Ospalý.

projít na článek

Počasí nepřeje ani zimnímu triatlonu

V neděli 19. ledna 2014 se měl ve Vimperku konat úvodní závod Českého poháru v zimním triatlonu, ale kvůli nedostatku sněhu byl přeložen na 9. března. Sezona zimního triatlonu tak bude odstartována o týden později v Jablonci nad Nisou.

projít na článek

Republikový šampionát v dlouhém triatlonu odstartuje v sobotu

Třetí díl poháru Ford Czechman Tour obstará tento víkend železňácký Moraviaman. V sobotu v sedm hodin ráno se téměř čtyři stovky triatlonistů ponoří do vody otrokovického Štěrkoviště, aby změřily své síly na vzdálenostech 3.8 km plavání, 180 kilometrů cyk

projít na článek

Závod v olympijském triatlonu ovládli Řenč a Gajdošová

Poslední srpnovou sobotu se v Sokolově v Karlovarském kraji uzavřela sezona Českého poháru v olympijském triatlonu. Desátý a poslední díl prestižního seriálu ovládli Tomáš Řenč a Slovenka Romana Gajdošová.

projít na článek

Královnou triatlonu je Vendula Frintová

V krásném prostředí libereckého hotelu se v sobotu 26.11. odehrál galavečer slavnostního ceremoniálu nejlepších triatlonistů v rámci aquatlonu, terénního, dlouhého a krátkého triatlonu. Proběhlo vyhlášení trenéra roku a ankety Krále triatlonu.

projít na článek