Síla mrkve! Proč musí být důležitou součástí jídelníčku?

Snad všichni jsme v mládí o rodičů slyšeli, že musíme jíst mrkev, abychom měli zdravé oči. Pozitivní vliv mrkve na lidský zrak je prokázaný. Tato kořenová zelenina pomáhá lidskému tělu mnohem více. Měla by být pravidelnou součástí jídelníčku, jíst se může každý den. Čím je pro lidské tělo tak přínosná a jaký je její obsah vitamínů, minerálů a dalších tělu prospěšných látek?...]]>

projít na článek

Ušetřete na grafické kartě bez snížení výkonu 

Grafická karta představuje velmi důležitou součást vašeho počítače. Proč má význam její repasování? Co to vlastně znamená? Proč je pro počítač důležitá kvalitní grafická karta Grafická karta se v PC stará o tvorbu obrazu, který potom vidíme. Společně s mo

projít na článek

ALPSKÉ KVĚTY BIO wellness čaj

ALPSKÉ KVĚTY BIO wellness čaj Popis čaje: Alpské květy je wellness BIO čaj s hubnoucím charakterem, vhodný před cvičením. Zaručí rychlejší spalování tuků. Po cvičení dodá vitamíny a minerály. V jeho složení se nachází kousky mrkve*, pomerančová kůra *, k

projít na článek

Pstruh pečený na zelenině je zdravá dobrota bez námahy

Na ryby v našem jídelníčku zapomínáme. Není se až tak čemu divit. Nemáme moře a pro čerstvé sladkovodní musí většina z nás do rybárny nebo supermarketu, což vždycky nevyjde. Jednou za čas se ale vyplatí se zvednout a zajet si například pro čerstvého pstru

projít na článek

Těžký rok 2020: pokles tržeb a důležitost online marketingu

Jak už jsem psal v předchozím článku na téma vánočním pozdravení, letošní rok se bohužel nesl ve znamení nemoci Covid-19, tudíž se online marketing stal pro mnohé firmy velmi důležitou součástí jejich životů. A některé společnosti také tvrdě zjistily, že

projít na článek

Jak a proč používat vlasový olej?

Olejování vlasů spočívá v tom, že se do vlasů nalije olej a vmasíruje se do pokožky hlavy, aby se zlepšila jejich hydratace, lesk a zářivost. Olejování vlasů může vlasy zjemnit, dodat jim vitamíny a minerály, které se častým mytím ztrácejí. Oleje hrají dů

projít na článek