Těžký rok 2020: pokles tržeb a důležitost online marketingu

Jak už jsem psal v předchozím článku na téma vánočním pozdravení, letošní rok se bohužel nesl ve znamení nemoci Covid-19, tudíž se online marketing stal pro mnohé firmy velmi důležitou součástí jejich životů. A některé společnosti také tvrdě zjistily, že podcenily klíčovou oblast své firemní strategie.

projít na článek

Jarní novinky z online marketingu

Čas běží tryskem. Vánoce jsou ty tam a ne příliš silná zima urychlila vyhlížení jara, proto jsem se rozhodl sepsat pár aktualit z oblasti online marketingu.

projít na článek

Trendy v online marketingu pro rok 2023

Letošek se kvapem chýlí ke konci, proto jsem pro vás opět připravil trendy v online marketingu pro následující období. Budu se soustředit na ty nejdůležitější oblasti, pojďme se tedy na ně podívat.

projít na článek

Podzimní novinky ze světa online marketingu

Čas se nám posunul o hodinu, dny se zkrátily a mě napadlo sepsat pro vás několik zajímavých novinek z online marketingu. Vybral jsem několik klíčových, které se mi nejvíce zamlouvají a které mám v plánu brzy vyzkoušet.

projít na článek

Kam na školení marketingu

Vyhledáváte školení či kurzy v online marketingu? Potom zjišťujete, že není žádná sranda si z nabídky v ČR vybrat.

projít na článek

Ukrajinská krize v online marketingu

Aktuální dramatické dění ve východní Evropě mě donutilo zanalyzovat situaci z pohledu online marketingu. Celkový stav je prozatím nečitelný, je však jednoznačné, že se zákazníci chovají jinak. A my můžeme jen doufat, že krátkodobě . Vzhledem k tomu, že se

projít na článek