Šimůnková byla ve Španělsku blízko medaile

Juniorská triatlonová reprezentantka Simona Šimůnková se ve skvělém světle předvedla na Evropském poháru juniorů ve španělském městě Melilla. I přes drobné zaváhání v plavecké části a chybičku v depu byla v boji o medaile. Nakonec z jejího snažení bylo 4. místo.

projít na článek

Juniorky získaly na EP v litevském Kupiškisu dvě medaile

Na triatlonovém závodě Evropského poháru v Litvě se velmi dařilo českým reprezentantkám. Simona Šimůnková vybojovala stříbro, o příčku za ní doběhla Lucie Obermannová. Zlato získala domácí závodnice Daniela Leitaneová.

projít na článek

Výsledka AWC Vienna 2023

Výsledky prestižní výstavy vín v Rakousku - AWC VIENNA 2023 Jaká vína nám v Rakousku uspěla? To už se můžete podívat níže a pokud byste rádi některá z těchto oceněných vín ochutnali, můžete si je zakoupit buďto přímo u nás ve sklepě nebo přímo tady na na

projít na článek

BESEDA O ŠPANĚLSKU

V úterý 7. 11. 2023 jsme v naší škole přivítali studentky ze Španělska a formou besedy v angličtině jsme se dozvěděli spousty zajímavých věcí nejen o Španělsku, ale i o děvčatech.

projít na článek

Dvě stříbrné medaile pro český námořní jachting

Češi si z mistrovství Evropy ORC, které se konalo minulý týden v kyperském Limassolu, vezou hned dvě stříbrné medaile!

projít na článek

Sklízíme úspěchy i na světových výstavách 2022

Výsledky prestižní výstavy vín v Rakousku - AWC VIENNA. Soutěž AWC VIENNA je mezinárodním lídrem oficiálně uznávaných ocenění kvality vína a je oficiálně uznána Evropskou unií. AWC VIENNA určuje měřítka pro renomované degustační soutěže vín na světě. Let

projít na článek