Skokové závody na farmě Ptýrov obrazem

V neděli 23.4.2017 se na farmě Ptýrov konaly skokové závody na překážkách o výšce 90 až 125 cm. Atmosféru závodu zachytila ve svých fotografiích Martina Burianová. >> Dalších více než 20 fotografií v galerii >>

projít na článek

Mistrovství Středočeské oblasti ve skocích - Ptýrov

Víkend 15. až 17. června patřil na farmě Ptýrov Mistrovství Středočeské oblasti ve skocích. Parkurové závody svým fotoaparátem zachtila Martina Burianová, která pro vás připravila skvělou fotoreportáž.

projít na článek

Jarní cena Farmy Ptýrov

Parkury na farmě Ptýrov ve fotografiích Martiny Burianové

projít na článek

Mistrovství ČR v parkuru na farmě Ptýrov

Česká jezdecká elita bojovala od pátku do neděle o mistrovské primáty na farmě Ptýrov. Národní šampionát vyvrcholil finálovým kolem v neděli. Tratě pro mistrovství letos staví legendární Francouz Frédéric Cottier.Výkony soutěžících i atmosféru šampionátu

projít na článek

Soutěž o víkend na farmě

Nakupujte farmářské výrobky a vyhrajte víkendový pobyt pro 2 osoby na Farmě Náhlov u Frymburku. Farmářské výrobky v Trefě snadno poznáte, jsou označeny značkou farmářský výrobek. Soutěž probíhá ve všech supermarketech Trefa od 15.5. do 18.6.2019.

projít na článek

Štefko zvítězil v Pečkách, Blaha na Farmě Bolka Polívky

Nestárnoucí Róbert Štefko nenašel přemožitele na 32.ročníku Pečecké desítky, jednoho z nejpopulárnějších silničních běhů v ČR a Tomáš Blaha zvítězil na Běhu Drahanskou vrchovinou, který měl cíl na Farmě Bolka Polívky v Olšanech.

projít na článek