Škola jako komunitní centrum – Scházíme se ve škole, před školou i za školou

The post Škola jako komunitní centrum – Scházíme se ve škole, před školou i za školou appeared first on Škola pro udržitelný život.

projít na článek

Studentka 1. E byla odměněna Policií ČR

Být čestný a poctivý není samozřejmostí. A pokud se tak po nálezu finančního obnosu zachová žák školou povinný, udělá radost nejen šťastnému majiteli, ale i rodičům a škole, kterou navštěvuje.

projít na článek

Den otevřených dveří již 10. 10. 2023

Chceš vědět, co se můžeš naučit na naší Střední škole tradičních řemesel? Přijď 10. 10. od 14:00, na den otevřených dveří. Dozvíš se spoustu zajímavých informací o studiu i přihlášce. Školou tě provedou naši studenti a ty si můžeš prohlédnout celou školu

projít na článek

Festival Tabook 2019

V pátek 4. 10. 2019 se třídy sekunda a kvarta shromáždily před školou, aby společně vyjely směr Tábor.

projít na článek

Seznamovací pobyt pro žáky primy

Ve čtvrtek 6. 9. ráno jsme se sešli před školou, abychom vyrazili do Vnorovic. Od školy jsme vyšli v osm hodin. Trasa vedla před Toužín a Urbaneč. Cestou jsme plnili různé úkoly, které pro nás naši vyučující nachystali.

projít na článek

E-mailová upozornění - zvážení zapnutí funkce školou

Milí uživatelé, pokud byste rádi používali funkci E-mailová upozornění a vaše škola ji nepoužívá, můžete v Nastavení vzhledu a tisku kliknout na Nastavení e-mailových upozornění a škola bude informovaná o tom, že byste rádi tuto funkci využívali. Pokud

projít na článek