Škola začíná! S jakou taškou budete in?

Prázdniny utekly jak voda a před námi je opět začátek školního roku a zimního semestru. Je proto nezbytné si pořídit potřebné pomůcky. Kromě učebnic, psacích potřeb a sešitů patří k nejzásadnějším potřebám každého studenta školní taška. Nevíte, jaká z nich je pro vás ta pravá? Máme pro vás pár tipů na školní batohy a tašky jak pro středoškoláky, tak vysokoškoláky. Jelikož dívčí a chlapecký vkus má svá specifika a v mnohém se liší, rozdělili jsme školní módní doplňky na ty pro chlapce a pro dívky.

projít na článek

S jakou plážovou taškou budete in letošní léto?

Pomalu se blíží období letních prázdnin a dovolených. Bez ohledu na to, zda pojedete někam k moři nebo zůstanete v tuzemsku, jistě využijete možnost si zaplavat. Parné léto nás totiž láká především k vodě. Jenže do čeho si sbalit všechny nezbytnosti na pl

projít na článek

Škola začíná! Doplňky pro studentky, s kterými budete in.

Školní rok 2016/2017 začíná. Studentky středních i vysokých škol se loučí s prázdninami. S jakými módními doplňky budete ve škole in? Poradíme vám, které batohy a kabelky letos frčí.

projít na článek

Vysoká škola obchodní

komunikační koncept Škola, kterou chceš zažít Příspěvek Vysoká škola obchodní pochází z PR klinika

projít na článek

Základní škola

Co bych dal jako dítě za to, kdyby u naší základní školy zarazili podobnou ceduli. Jako by nestačili ty divný nápisy na silnicích. Děti pozor škola! The post Základní škola appeared first on Mixage.

projít na článek

SDÍLEJ A VYHREJ kabelku jakou jen chceš

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní soutěž. Vyber si kabelku z naší stránky - www.kabea.cz jakou jen chceš a bude tvá. My vybereme 3 z Vás co vyhraju kabelku jakou jste přidali do komentářů!

projít na článek