Školení servisních mechaniků v Německu

Pracovníci mobilního servisu REPAROSERVIS prošli školením přímo v podniku Welte Fahrzeugbau GmbH, kde měli možnost se blíže seznámit s lesními speciály značky Welte. Článek Školení servisních mechaniků v Německu se nejdříve objevil na REPAROSERVIS spol. s r.o. - LESNÍ TECHNIKA.

projít na článek

Firemní školení společnosti REPAROSERVIS spol. s r.o. v Pecínově

Na začátku prosince naše společnost uspořádala pro své zaměstnance firemní školení v areálu Pecínov. Součástí bylo školení servisních techniků, řidičů a BOZP. Páteční odpoledne proběhlo ve sportovním duchu.

projít na článek

NOVINKA školení hygienického minima pro DĚTSKÉ SKUPINY

Na našem webu právě přistála novinka školení hygienického minima zaměřené na DĚTSKÉ SKUPINY. Jelikož je fungování dětských skupin odlišné od mateřských škol, připravili jsme školení hygienického minima přímo pro dětské skupiny, které je zaměřeno na jejic

projít na článek

Železný kůň KAPSEN v Německu

Železný kůň KAPSEN na akci našeho dealera v Německu Reil & Eichinger GmbH & Co. KG. Článek Železný kůň KAPSEN v Německu se nejdříve objevil na REPAROSERVIS spol. s r.o. - LESNÍ TECHNIKA.

projít na článek

Školení kácecí hlavice LogMax 3000T

Naši pracovníci se zúčastnili školení na novou kácecí hlavici LogMax 3000T na probírkovém harvestoru ROTTNE H8E. Článek Školení kácecí hlavice LogMax 3000T se nejdříve objevil na REPAROSERVIS spol. s r.o. - LESNÍ TECHNIKA.

projít na článek

Školení nových členů

Školení nových členů 6.4.2018 16:00hod rybníčky vysoké mýto 1600,- kč s sebou

projít na článek