Slalomy v Ostravě

Tentokrát jsme se vydali do oblasti vysokých pecí a černého uhlí. Závody probíhaly na řece Ostravici v samotném centru moravskoslezské metropole. Slalomová trať byla oba víkendové dny postavena s ohledem na začátečníky. Při minutí brány byla vždy možnost se vrátit a padesátivteřinovou penalizaci si odpustit. Průtok v řece byl malý, ale i tak nebyla nouze o eskymáky. Důvodem byly kameny v proudu, mezi které se zaklíní pádlo a převrácení je tak rychlé (své o tom ví singlířky Sandra s Klárčou).

projít na článek

Výstava koček v Ostravě

Ve dnech 8. - 9. října 2016 na výstavišti Černá Louka v Ostravě na výstavišti Černá Louka v Ostravě. Součástí výstavy bude také autogramiáda spisovatelky Jaroslavy Hofmanové, autorky knihy Příběh věrné kočky. Více informací naleznete zde: www.kockyos

projít na článek

Seminář flamenca v Ostravě 19.3.2023

V neděli 19.3. učím další flamenco workshop v Ostravě, tentokrát budeme Sevillanas s vějířem a jednoduchou rumbu. Více info zde. The post Seminář flamenca v Ostravě 19.3.2023 first appeared on Flamenco obchod.

projít na článek

Upozornění: Změna otevírací doby v Ostravě-Porubě

Rádi bychom vás informovali a změně otevírací doby naší pobočky Železářství Bobošík v Ostravě-Porubě.

projít na článek

Seminář flamenca v Ostravě 16.4.2023

Další flamenco taneční seminář pod vedením Anety, provozovatelky tohoto obchůdku, proběhne v neděli 16.4.2023. Aktuální informace k náplni najdete zde. The post Seminář flamenca v Ostravě 16.4.2023 first appeared on Flamenco obchod.

projít na článek

Od 18. 11. 2019 došlo k uzavření naší pobočky v Mariánských Horách

Všem našim zákazníkům dáváme na vědomí, že od pondělí 18. 11. 2019 došlo k přemístění prodejny v Ostravě Mariánských-Horách do naší pobočky v Ostravě-Porubě na Hlavní 106...

projít na článek