Slavnostní uvedení Mons. Jana Graubnera do úřadu pražského arcibiskupa

Bylo nám ctí se s osobním pozváním zúčastnit slavnostního uvedení Mons. Jana Graubnera do úřadu pražského arcibiskupa v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha. Novému arcibiskupovi gratulujeme a přejeme pevné zdraví a dostatek sil k naplnění všech svých předsevzetí. The post Slavnostní uvedení Mons. Jana Graubnera do úřadu pražského arcibiskupa first appeared on DELTA legal.

projít na článek

Předseda ČRS se zúčastnil Svatohubertské mše

Dnes vnbsp;sobotu 4. 11. se v Katedrále svatého Víta, Václava a Vojtěcha na nádvoří Pražského hradu konala Svatohubertská mše. ČRS na této slavnostní události reprezentoval na pozvání Českomoravské myslivecké jednoty předseda Karel Mach.

projít na článek

Slavnostní koncert na Velké Lhotě

V sobotu 24.6. od 16 hodin se uskuteční slavnostní koncert u příležitosti oslav 240 let od postavení tolerančního kostela na Velké Lhotě. The post Slavnostní koncert na Velké Lhotě first appeared on Malá Bystřice.

projít na článek

Jan Saudek a Hvězdy - kniha fotografií sportovců

V úterý 12.3.2019, v knihkupectví Luxor na pražském Václavském náměstí, byla slavnostně pokřtěna nová kniha fotografií Hvězdy od známého českého uměleckého fotografa Jana Saudka. Knihu společně pokřtili s Romanem Vaňkem, ředitelem Pražského kulinářského i

projít na článek

Cena Karla Absolona za popularizaci archeologie- slavnostní vyhlášení vítězů

Srdečně Vás zveme na slavnostní vyhlášení vítězů Ceny Karla Absolona za popularizaci archeologie – Zlatý mamut! Kdy: 23. května 2022 ve 14 hodinKde: Pavilon Anthropos, Pisárecká 5, 602 00 Brno Těšit se můžete na představení přihlášených proj

projít na článek

Slavnostní prostření stolu

Slavíte narozeniny, Vánoce či Nový rok a chystáte nejen opulentní jídlo ale i slavnostní prostření stolu a najednou váháte, kde má který příbor ležet? Poradíme vám krok po kroku. 

projít na článek