SLIPKNOT odehráli první koncert s novým tajemným bubeníkem – omrkněte jeho masku

SLIPKNOT odehráli ve čtvrtek 25. dubna zahřívací vystoupení pro pár set lidí v kalifornském městečku Pioneertown. Jednalo se o první představení nového bubeníka, jehož identita je stále oficiálně neznámá,i když v kuloárech se už něco šušká.

projít na článek

SLIPKNOT rekapitulují první dvě vystoupení s novým bubeníkem oficiálním videem

SLIPKNOT sdíleli oficiální video rekapitulaci prvních dvou vystoupení kapely se svým novým bubeníkem, bývalým bicmenem SEPULTURY Eloyem Casagrandem.

projít na článek

Potvrzeno: zběh ze SEPULTURY je novým bicmenem SLIPKNOT

To, o čem s už pár týdnů spekulovalo, se zdá být nyní jisté. Ještě donedávna motor SEPULTURY Eloy Casagrande je novým bicmenem SLIPKNOT.

projít na článek

Formativní hodnocení žáků a jeho techniky

Co se skrývá za tímto tajemným názvem? To se 49 učitelů školy vydalo prozkoumat dne 25. 10. 2023 do Kořenova.

projít na článek

Online koncert LP na Youtube!

V pátek 16.10.2020 zveřejnila LP na svém kanálu Youtube svůj první online koncert z 1.srpna 2020. Je ke shlédnutí celý koncert i jednotlivé písničky Jo to byly ještě neorouškované časy, kdy jsme se sešli na společné sledování koncertu naší kudrnaté pěvice

projít na článek

Vánoční koncert

Vážení rodiče a žáci, ve středu 13.12.2023 proběhl první Vánoční koncert, našich žáků hudebního oboru. Všichni jsme si mohli poslechnout tradiční české koledy, ale i další skladby. Vystoupili žáci hudebního oboru, v různém nástrojovém obsazení. Člá

projít na článek