SLIPKNOT rekapitulují první dvě vystoupení s novým bubeníkem oficiálním videem

SLIPKNOT sdíleli oficiální video rekapitulaci prvních dvou vystoupení kapely se svým novým bubeníkem, bývalým bicmenem SEPULTURY Eloyem Casagrandem.

projít na článek

SLIPKNOT odehráli první koncert s novým tajemným bubeníkem – omrkněte jeho masku

SLIPKNOT odehráli ve čtvrtek 25. dubna zahřívací vystoupení pro pár set lidí v kalifornském městečku Pioneertown. Jednalo se o první představení nového bubeníka, jehož identita je stále oficiálně neznámá,i když v kuloárech se už něco šušká.

projít na článek

Potvrzeno: zběh ze SEPULTURY je novým bicmenem SLIPKNOT

To, o čem s už pár týdnů spekulovalo, se zdá být nyní jisté. Ještě donedávna motor SEPULTURY Eloy Casagrande je novým bicmenem SLIPKNOT.

projít na článek

Kraťas pro vás, aneb víme, jak videem oslovit davy

Člověk se naučil rozdělat oheň, když chtěl jíst maso apostavit pec, když chtěl mít chleba. Vždycky držel krok s dobou. Držte krok... The post Kraťas pro vás, aneb víme, jak videem oslovit davy appeared first on ADART.

projít na článek

VENDED - 10. 5. 2024, Praha, Futurum

O VENDED se mluví jako o kapele synátorů členů SLIPKNOT, nadšené Futurum však potvrzuje, že renomé borců začíná sílit. Fotil Jirka Platzer.

projít na článek

Vystoupení na plese 4.ZŠ

Na plese 4. základní školy vystoupí 2 týmy a sólisté právě ze 4. základky. Místo: Staré Lázně Sraz Paparazzi + Adélka Syřínková: 20:00 Vystoupení:21:00 Sraz Rockovka (i s Majdou) + Viki Pabišková: 21:00 Vystoupení: 22:00 - ples moderují: Majda Barto

projít na článek