Kraťas pro vás, aneb víme, jak videem oslovit davy

Člověk se naučil rozdělat oheň, když chtěl jíst maso apostavit pec, když chtěl mít chleba. Vždycky držel krok s dobou. Držte krok... The post Kraťas pro vás, aneb víme, jak videem oslovit davy appeared first on ADART.

projít na článek

Vymalování bytu aneb Jak na to

Mohlo by se zdát, že jednoduchá aktivita, jakou je malování bytu, bude hračkou. Nenechte se zmást, i ta totiž vyžaduje Read More... The post Vymalování bytu aneb Jak na to appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek

Sebevražda na sto způsobů – DEICIDE vydání nového alba doprovodili drsným videem

Deathmetalovým veteránům DEICIDE v závěru uplynulého týdne vyšlo nové album „Banished by Sin“ a při té příležitosti pustili do světa taky čerstvý klip k úvodní pecce „From Unknown Heights You Shall Fall“.

projít na článek

Pozor !!! Virus na facebooku.

Pozor!!! Na Messengeru a Facebooku se opět ř kodliv skript. Tv ř se jako obr zek nebo video a postupně se ř bez vědom uživatelů. Pokud v m přijde zpr va s obr zkem, nebo videem od někoho, koho m te v přaacute;tel ch, neklikejte na to. Zdroj

projít na článek

SLIPKNOT rekapitulují první dvě vystoupení s novým bubeníkem oficiálním videem

SLIPKNOT sdíleli oficiální video rekapitulaci prvních dvou vystoupení kapely se svým novým bubeníkem, bývalým bicmenem SEPULTURY Eloyem Casagrandem.

projít na článek

Suika game aneb z třešně meloun!

Kdo z vás hrál 2048? Jak daleko jste se dostali? Pro ty z vás, kteří úplně neví, o Článek Suika game aneb z třešně meloun! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek