Slušovické loučení se sezonou

Tradiční termín státního svátku 28.10. připadá na ten dostihový ve Slušovicích s jeho vrcholem v podobě 39. Velké slušovické (STCC, I.kat.,5200m.). Role vodiče 7 členého pole se hned po startu ujal bělouš CAPIVARI (ž.J.Bartoš), a ztratil ji vždy při překonávání překážky Slušovický stůl, která se v dostihu absolvovala dvakrát.

projít na článek

Slušovické loučení se sezónou ve fotografiích

Datum státního svátku 28. října připadá na dostihový den ve Slušovicích. Slunečný den přilákal obrovskou diváckou návštěvu, která měla o zábavu postaráno. Mimo dostihového dění se na závěr dne uskutečnil seskok 20 parašutistů přímo na cílovou rovinku a tr

projít na článek

Podzimní barvy a dostihové loučení v Pardubicích

Kateřina Pavlíčková připravila další fotogalerii v podzimních barvách, tentokrát při loučení s dostihovou sezonou v Pardubicích.

projít na článek

Loučení se sezónou Carboniacupu 2022 ve velkém stylu

F-DRIVE Racing Day, neboli Grandfinále a tím i ukončení letošního ročníku Carboniacupu proběhlo na Autodromu v Mostě s plnými startovními rošty. Dokonce dorazilo i velké množství diváků.

projít na článek

Loučení s devítkou 2023

Ve středu 28. června proběhlo loučení s devátou třídou.  

projít na článek

Brněnské dostihové loučení se sezónou 2018

Letos naposledy hostilo brněnské závodiště dostihový den. Ten se odehrál v sobotu 6. října 2018 a měl na programu celkem 8 dostihů. Kromě dostihů lV. a V. kategorie se odběhly i dva hlavní.

projít na článek