Slušovické loučení se sezónou ve fotografiích

Datum státního svátku 28. října připadá na dostihový den ve Slušovicích. Slunečný den přilákal obrovskou diváckou návštěvu, která měla o zábavu postaráno. Mimo dostihového dění se na závěr dne uskutečnil seskok 20 parašutistů přímo na cílovou rovinku a tradiční je zde i exhibiční dostih vítězů Velké pardubické na haflinzích.

projít na článek

Slušovické loučení se sezonou

Tradiční termín státního svátku 28.10. připadá na ten dostihový ve Slušovicích s jeho vrcholem v podobě 39. Velké slušovické (STCC, I.kat.,5200m.). Role vodiče 7 členého pole se hned po startu ujal bělouš CAPIVARI (ž.J.Bartoš), a ztratil ji vždy při překo

projít na článek

Podzimní barvy a dostihové loučení v Pardubicích

Kateřina Pavlíčková připravila další fotogalerii v podzimních barvách, tentokrát při loučení s dostihovou sezonou v Pardubicích.

projít na článek

Hubertova jízda v NH Kladruby ve fotografiích Martiny Burianové

V podzimně zbarvených lesích se již tradičně loučí jezdci se sezónou při Hubertových jízdách. Tento jezdecký svátek v Národním hřebčině v Kladrubách zachytila na fotografiích Martina Burianová.

projít na článek

Loučení se sezónou Carboniacupu 2022 ve velkém stylu

F-DRIVE Racing Day, neboli Grandfinále a tím i ukončení letošního ročníku Carboniacupu proběhlo na Autodromu v Mostě s plnými startovními rošty. Dokonce dorazilo i velké množství diváků.

projít na článek

Loučení s devítkou 2023

Ve středu 28. června proběhlo loučení s devátou třídou.  

projít na článek