Snižte své dluhy

Finanční krizí si dnes může projít kdokoliv. Ne každý si za to může sám, někdo se do problému může dostat vinou někoho jiného.

projít na článek

Konsolidace půjček může zastavit hrozící exekuci

Dluhy, dluhy a zase ty dluhy. Je to jak v začarovaném kruhu, každý měsíc platíte jak mourovatí a z výplaty vám zbývá jen minimum na to, abyste vyžili. O spoření nemůže být ani řeč, protože vám zkrátka nic nezůstane.

projít na článek

Nekonečné dluhy může zastavit oddlužení

Ocitli jste se ve finanční tísni a ať děláte co děláte, nevíte si rady, jak ze začarovaného kruhu dluhů ven? Nahromadily se vám dluhy a je jich tolik, že to už sami nezvládnete? Požádejte o pomoc odborníky.

projít na článek

Nestíháte splácet své dluhy? Pomůžeme vám.

Jsou vaše dluhy stále větší a větší? Přerostly vám výdaje nad příjmy a nevíte si rady, jak s touto situací naložit? Počáteční rada zní, hlavně začněte jednat a nenechávejte řešení na později.

projít na článek

Jak vyřešit dlouho trvající dluhy?

Dostali jste se do finančních potíží a řešíte, jak se rychle a především efektivně zbavit dluhů? Variant je hned několik, ale otázkou zůstává, zda si budete moci s vašimi dluhy poradit sami. Ne vždy k takovému řešení stačí běžná finanční gramotnost.

projít na článek

Zabraňte exekuci dokud je čas

Jste ve svízelné finanční situaci a trápí vás dluhy? Ať už jste se ocitli z jakéhokoliv důvodu v platební neschopnosti, pak svou situaci řešte co nejdříve a nenechávejte to na později. V případě, že své dluhy nebudete splácet, pak Vás dříve nebo později

projít na článek