Soutěž na našem instagramu!

Súťažíte o:• Detské trio puzzle (Zvieratká z farmy a ich mláďatká) - sú pevné, veľké a majú nádherné, reálne ilustrácie.• Montessori box/pokladnička s vymeniteľnými vrchmi - dajú sa vkladať mrkvičky ako na foto, drevená gulička, žetóny alebo triediť paličky podľa farieb. Krásny produkt.• Voskovky - s voskovkami sa veľmi dobre kreslí, majú pevný hrot, nelámu sa, ale kreslia sýto akoby boli mäkké.• Balančná ryba - je naplnená vzduchom, vďaka čomu deti trénujú koordináciu a vďaka výstupkom si nôžky masírujú, zlepšujú krvný obeh a predchádzajú problémom plochých nožiek. :)

projít na článek

Soutěž o luxusní kabelky

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás soutěž o luxusní kabelky z nové kolekce léto 2016! Pokud rádi soutěžíte tato soutěž je určena pro Vás.

projít na článek

Velká soutěž o 35.000 Kč pro grafiky

Soutěž prodlužujeme do konce ledna 2014! Losování proběhne na začátku února.

projít na článek

Soutěž: Tři grafici se podělili o 45 000 Kč

Velká losovací soutěž pro grafiky zná své vítěze. Tentokrát jsme mezi naše kreativce rozdělili rovných 45 000 Kč, o 5 000 Kč víc než loni. D

projít na článek

Halloweenská soutěž s Chytrou opičkou

Od dnešního dne, 27.10.2022, spouštíme halloweenskou soutěž Chytré opičky! Mnoho z nás si v období halloweenu, respektive dušiček, vyzdobuje domovy v podzimních barvách, vyřezává si strašidelné dýně, dětem se chystají kostýmy nebo se pečou prapodivné kolá

projít na článek

jak publikovat stories na Instagramu

Jak publikovat stories na Instgramu Jak publikovat stories na Instgramu The post jak publikovat stories na Instagramu first appeared on Radírna - Internetová online poradna.

projít na článek