Soutěž o 3 luxusní hedvábné šátky z dílny malíře a výtvarníka Jana Hachrana

Je nám ctí, že vám můžeme formou soutěže opět nabídnout něco z dílny Jana Hachrana – mladého malíře a výtvarníka, který svým dekorativním malířským stylem navazuje na secesi a art deco, vychází z jejich výrazových prostředků, ale přidává k nim i svou osobitost a ducha moderní doby. Jeho specifický styl se nazývá Magický ornamentalismus. Soutěž:

projít na článek

Soutěž o luxusní kabelky

Pánové a Dámy, pozor! Připravili jsme pro vás soutěž o luxusní kabelky z nové kolekce léto 2016! Pokud rádi soutěžíte tato soutěž je určena pro Vás.

projít na článek

Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás luxusní vánoční soutěž.

Dámy a Pánové, pozor! Připravili jsme pro vás další soutěž. Tentokrát je to luxusní vánoční soutěž. Vyberte si jednu ze tří luxusních uvedených kabelek a bude Vaše. Tři z vás vybereme a odměníme cenou, kterou jste si vybrali!

projít na článek

Plán výstav 2010

• 30.1. – 4.3. Úštěcko očima Jany Punčochářové - Povondrové - výstava fotografií • 5.3. – 22.4. Trio z Česko Kamenicka – společný projekt malíře Zbyška Macháčka, šperkaře Jiřího Herzlíka a uměleckého kováře Miloslava Petráška (obrazy, šperky, p

projít na článek

Objevte eleganci a jemnost: Šátky z pravého hedvábí

Dámské šátky jsou symbolem elegance a vkusu, který nikdy nevyjde z módy. A pokud jde o špičkovou kvalitu a luxus, není nic, co by mohlo [] Příspěvek Objevte eleganci a jemnost: Šátky z pravého hedvábí pochází z Časopis pro ženy

projít na článek

BLACK FRIDAY sleva na šátky Lenire!

Už je to tu, už je to tu! Sleva 10% na všechny šátky Lenire a nosítka KiBi z nich ušitá :) 

projít na článek