Soutěž skončila - vyhodnocení

Dne n m dnem skončila měs čn soutěž o skvěc ceny a to : 1.m sto - poukaz na ubytov n v Pensionu Coloseum (Průhonice u Prahy) v hodnotě 1.000 Kč 2.m sto - houpac s ť hamaka.eu 3.m sto - fleecovou vestu zn. LOAP Spr vn soutěžn odpověď na ot zku byla za B- 48. Bylo to těsn ale nakonec recepty um stili takhle ( patn odpověď = vyloučen ze soutěže ) 1. Khaki marmel da kter z skala 78 bodů a t m vyhr v 1. cenu 2. Rychl makov muf ny z skaly 76 bodů a t m vyhr ly 2.cenu 3. Dom c TIRAMISA z skala 33 bodů a t m vyhr v posledn cenu 4. Bezlepkov l vance 28 bodů 5. Bezlepkov placičky 21 bodů 6. Letn kol č 19 bodů 7. Du en žampi ny s vejcem 18 bodů 8. Pečen květ k 16 bodů , Bratislavsk rohl čky 16 bodů 9. Bezlepkov rohl ky 15 bodů, Sal t z manga 15 bodů 10. Brokolicov kr m. 14 bodů 11. CUKETOV BUCHTA 6 bodů 12. slan cuketov buchta 4 body V herci budou kontaktov ni na email, kter uvedli v registraci, nebo při přid v n receptu. Recepty, kter byly v soutěži můžete naj t na adrese www.bezlepkova-kucharka.cz/soutez V em v tězům srdečně gratulujeme a tě me na dal soutěž, kter pokud možnosti dovol bude co nejdř ve !!

projít na článek

Vyhodnocení soutěže se společností Vitar, S.R.O.

Soutěž se společností VITAR, S.R.O. skončila a následně byla vylosována. Výhercem tabletu v hodnotě 5 000,- Kč se stala (z důvodu zachování GDPR) paní z ulice Podlesí ve Zlíně. Moc ji gratulujeme!!!

projít na článek

Vyhodnocení výtvarné soutěže Co mě zaujalo v muzeu

V období mezi lednem a srpnem 2022 proběhla výtvarná soutěž „Co mě zaujalo v muzeu“, doprovázející výstavu Černý Petr, dětské karty. V pokračování článku zveřejňujeme jednu z úspěšných prací od Lucie Č.

projít na článek

Výsledky soutěže

Na přelomu včerej ho a dne n ho dne skončila na e novoročn soutěž. Do soutěže se s spěchem přihl sily 4 recepty. V sledky: 1. Strozapretti s pancettou, rukolou a parmaz nem od uživatele Rosťa s počtem 56 bodů - vyhr v tak 1. cenu 2. Bezlep

projít na článek

Konverzační soutěž v AJ

KONVERZAČNÍ SOUTĚŽ V ANGLICKÉM JAZYCE Ve čtvrtek 12. prosince 2023 se naše žákyně 2. stupně Anna Dvořáková, Karolína Ondráčková a Hana Žvátorová zúčastnily konverzační soutěže vanglickém jazyce, která se konala na Gymnáziu Šternberk. Celkem se soutěže zúč

projít na článek

Soutěž s kávou LˇOR

Kupte si Kávu L´OR a zapojte se do soutěže o kávovar či zásobu kávy na rok Soutěž platí od 1.3. do 30.4.2023

projít na článek