Soutěž v anglické konverzaci

Tento ročník soutěže v anglické konverzaci začal již ve středu 3. prosince 2014. V ten den jsme soutěžící různých tříd a ročníků podrobili testu schopnosti porozumět slyšenému slovu. Ti, kteří prošli tímto kolem s nejlepšími výsledky, byli pozváni do kola druhého ve středu 28. ledna 2015. V ranních hodinách jsme soutěžícím zadali dva úkoly.

projít na článek

Soutěž v anglické konverzaci už zná své letošní vítězky

Finále soutěže v anglické konverzaci proběhlo v letošním školním roce ve středu 6. prosince 2017. Z jednačtyřiceti žáků, kteří se na začátku listopadu zúčastnili prvního kola, postoupilo na základě výsledku poslechu dvanáct nejlepších do finále. Během pří

projít na článek

Kdo je nejlépe anglicky mluvící dívkou České republiky?

Letošní finále soutěže v anglické konverzaci bylo opět specifické. Každý zúčastněný musel předvést životní výkon a i přes to, že soutěž byla konverzační, tak jenom mluvit nestačilo. A jak dopadly naše studentky Jolanta Siwek a Victoria Tichá? Čtěte dále!

projít na článek

Anglické idiomy se zvířaty

Jaké zvíře se zabíjí v anglické verzi našeho Zabít dvě mouchy jednou ranou? A kdo v angličtině řádí v porcelánu? Otestujte si znalost anglických idiomů! The post Anglické idiomy se zvířaty appeared first on brona.cz.

projít na článek

Rekordní počet účastníků ve školním kole Olympiády ve francouzské konverzaci

Dne 12. a 13. února proběhlo na naší škole školní kolo Olympiády ve francouzské konverzaci, kterého se zúčastnilo 20 žáků. Nejdříve se konala poslechová část a ve středu odpoledne pak ústní pohovor. Olympiádu připravovaly Mgr. Klára Habboudji a Mgr. Marie

projít na článek

Rybářská soutěž a benefice pro Víťu

Spolek Vrčeň uspořádal tradiční rybářskou soutěž spojenou s beneficí na léčbu Vítka Roušala. Benefice vynesla neuvěřitelných 31 824 Kč. Díky všem!

projít na článek